Het Business College (BC) is speciaal voor leerlingen uit havo 4 die graag ondernemen, of willen leren ondernemen. Tijdens deze BC-uren ga je aan de slag met allerlei projecten, lessen en opdrachten. Je ontvangt aan het einde van havo 5 een certificaat en een extra BC-diploma. Dus bovenop je gewone havodiploma!

Business College zoekt jou!

Programma

Tijdens Business College werk je vaak in groepjes aan allerlei projecten waarbij ondernemerschap de rode draad is. Denk aan marktonderzoek, etiquette, boekhouden, marketing, wetgeving, verzekeren, financiën en communiceren. Ook oriënteer je je hbo-vervolgopleiding en krijg je les van gastdocenten uit het bedrijfsleven. Deze gastdocenten helpen ook vaak met een project of ze nemen deel aan de beoordeling van projecten.

We gaan ook op bezoek bij bedrijven. Je maakt kennis met de medewerkers en je krijgt een rondleiding. Daarnaast presenteer je jouw project. In de tweede helft van Business College start je met je eigen onderneming. Na Business College val je op doordat je jezelf kunt profileren als jonge professionele ondernemer.

Toelating

Wil je toegelaten worden op ons Business College? Leerlingen uit havo 4 kunnen kunnen hun sollicitatiebrief en curriculum vitae (cv) insturen. Doe dit voor 6 maart, 12.00 uur. Belangrijk een brief moet minstens twee referenties hebben. Eén binnen de school en één buiten school. Denk aan de leidinggevende van je bijbaan, je sportcoach of je ouders.

Stuur naar s.booij@thomasakempis-arnhem.nl. Op het door jou opgegeven e-mailadres ontvang je een uitnodiging voor een gesprek. De gesprekken vinden plaats tussen 23 maart en 9 april aan het einde van de middag en begin van de avond. Rond 13 maart hoor je wanneer je voor het gesprek verwacht wordt.

Meer informatie

Wil je meer weten over Business College of over de sollicitatieprocedure? Stuur dan je vragen naar Sjoerd Booij via s.booij@thomasakempis-arnhem.nl

Samenwerken?

Het Business College zoekt nadrukkelijk de samenwerking met het bedrijfsleven. Als uw organisatie of bedrijf geïnteresseerd is in samenwerking met ons Business College, dan horen we dat graag. Stuur dan een mail naar Sjoerd Booij via s.booij@arentheemcollege.nl. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen