Havo op Thomas a Kempis College wordt een steeds meer praktijkgerichte havo. Wat je tijdens de schoolvakken leert, pas je toe met levensechte voorbeelden. Met ons nieuwe vak Mens en Samenleving komen deze twee werelden samen. Twee uur per week verandert het klaslokaal in de wereld buiten school, de schoolboeken zijn de samenleving en de toetsen zijn jouw bijdrage aan de maatschappij.

Meer weten over HavoP? Hier vind je meer informatie.

Programma
Je gaat je bij het vak Mens en Samenleving bezighouden met het thema ‘armoede’. Externe organisaties uit Arnhem en omgeving - die werken met dit thema - leggen een vraagstuk voor waar jullie een oplossing voor bedenken. Door stage, gesprekken in het veld, onderzoek, ontwikkelen en testen zorg jij ervoor dat de maatschappij een stapje verder komt.

Mens en Samenleving is een extra vak dat je een blokuur per week volgt. Zo maak je jouw havodiploma uniek én ben je maatschappelijk verantwoord bezig.

Toelating
Ben jij nieuwsgierig, maatschappelijk betrokken, een kritische doener of wil je dit juist leren? Dan ben je bij Mens en Samenleving aan het juiste adres! Je bent met elk profiel en vakkenpakket welkom; het enige wat je hoeft te doen is het vak aankruisen op je profielkeuzeformulier.

Meer weten?
Twijfel je nog of wil je wat meer informatie? Dan mag je altijd mailen naar havop@thomasakempis-arnhem.nl.

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen