Ben jij op zoek naar een school voor havo, atheneum of gymnasium+? En wil je jezelf ontwikkelen op een school met een positieve sfeer? Meld je dan aan op Thomas a Kempis College! We zien je graag op onze school!

Wat heb je nodig?

Bij ons kun je onderwijs voor havo-, atheneum- of gymnasiumniveau volgen. Daar heb je een positief advies van je basisschool voor nodig. De docent groep 8 informeert jou en je ouders hierover tijdens het adviesgesprek. Op onze school kies je je eigen route. We hebben dit via leerpaden op een rijtje gezet.

Hoe werkt het? 

1. Meld je aan via onze aanmeldingsmodule. Hulp nodig? Bel dan gerust naar onze administratie via 026-4452447.
2. Je krijgt van ons een ontvangstbevestiging. 
3. De aanmelding kan pas in behandeling worden genomen als het schooladvies (adviesformulier) en het ondertekende onderwijskundig rapport van de basisschool door ons is ontvangen (doorgaans worden deze gegevens door de basisschool aan ons doorgegeven).
4. We laten je weten of je bent toegelaten.  
5. Ben je toegelaten? Dan ontvang je nog vóór het nieuwe schooljaar een uitnodiging voor een kennismakingsdag voor nieuwe leerlingen. 

Als je aanmelding voor 15 maart 2023 bij ons binnen is en voldoet aan de toelatingseisen, dan word je bij ons geplaatst. Aanmeldingen na 15 maart 2023 zijn ook welkom, maar kunnen alleen in behandeling worden genomen als op dat moment de klassen voor het komende schooljaar nog niet vol zijn. 

 

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen