Zoek je naar een school voor havo, atheneum (vwo) of gymnasium+? Meld je aan op Thomas a Kempis College, dé school voor nieuwsgierige leerlingen waar je leert om eigen keuzes te maken. We zien je graag op onze school!

Aanmelding schooljaar 2024-2025

Wil jij je aanmelden voor leerjaar 1 van schooljaar 2024-2025? Leuk! Dat kan in de landelijke aanmeldweek van maandag 25 maart t/m zondag 31 maart 2024. Houd daarvoor deze pagina goed in de gaten.

Wil jij je aanmelden voor leerjaar 2 of hoger van schooljaar 2024-2025? Dat is nu al mogelijk! Gebruik daarvoor dit formulier.

Aanmelding tussentijds instromen schooljaar 2023-2024

Zit je op een andere middelbare school en wil je tussentijds instromen op Thomas a Kempis College? Of je nu verhuisd bent of met een diploma op zak wil doorstromen naar een hoger niveau, we gaan graag met je in gesprek.

Gebruik dit formulier om je aan te melden voor tussentijds instromen in het huidige schooljaar. Met het invullen van het aanmeldformulier ben je nog niet ingeschreven. Wij bekijken of je bij ons geplaatst kunt worden en nemen daarna contact met jou op.

Vragen over aanmelden

Heb je vragen over het aanmelden? Neem dan contact op met de leerlingadministratie of vul het contactformulier hieronder in.

Contactgegevens leerlingadministratie
E-mail: algemeen@thomasakempis-arnhem.nl
Telefoon: 026 - 445 2447

Instromen op Thomas a Kempis College

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen