Zoek je naar een school voor havo, atheneum (vwo) of gymnasium+? Meld je aan op Thomas a Kempis College, dé school voor nieuwsgierige leerlingen waar je leert om eigen keuzes te maken. We zien je graag op onze school!

Aanmelding schooljaar 2024-2025

Wil jij je aanmelden voor leerjaar 1 van schooljaar 2024-2025? Leuk! Dat kan via dit formulier. Meld jij je aan in de centrale aanmeldweek van 25 maart tot en met 31 maart 2024, dan ben je zeker van een plek bij ons op school (op voorwaarde dat het gekozen niveau gelijk is aan het advies van de basisschool). Meld jij je aan na 31 maart 2024, dan kunnen wij je deze plek niet met zekerheid toezeggen. Bij vragen over jouw aanmelding nemen we contact op met je ouder(s)/verzorger(s).

Wil jij je aanmelden voor leerjaar 2 of hoger van schooljaar 2024-2025? Gebruik daarvoor dit formulier. Voor leerjaar 2 en 3 sturen wij de aanmelding door naar de betreffende afdelingsleider. Voor leerjaar 4, 5 en 6 sturen wij de aanmelding door naar de decanen. Zij behandelen de aanmelding. De aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Je ontvangt van ons een bevestiging dat de aanmelding is ontvangen. De betreffende afdelingsleider/decaan zal contact met jouw ouder(s)/verzorger(s) opnemen om meer informatie op te vragen. Aan het einde van het schooljaar wordt daadwerkelijk duidelijk of je toelating kan worden bevestigd. Dit heeft te maken met de resultaten van de overgangsvergadering en de samenstelling van de klassen voor je gekozen opleidingsniveau.

Vragen over aanmelden

Heb je vragen over het aanmelden? Neem dan contact op met de leerlingadministratie of vul het contactformulier hieronder in.

Contactgegevens leerlingadministratie
E-mail: algemeen@thomasakempis-arnhem.nl
Telefoon: 026 - 445 2447

Instromen op Thomas a Kempis College

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen