Naar de bovenbouw vanaf de mavo?

Met een mavo (vmbo-g/t) diploma ben je welkom in havo 4. Je hebt hiervoor wel een 6,8 gemiddeld nodig. Ook kijken we naar je motivatie en studiehouding en het aantal vakken waarin je op vmbo-g/t niveau examen hebt gedaan. Wil je precies weten hoe de procedure tot toelating loopt, kijk dan hier. Voor leerlingen die leerling van Titus Brandsma College (ook Arentheem Scholengroep) zijn, geldt een iets andere procedure. Deze vind je hier.

Meer informatie over de instroom naar de bovenbouw..

Business College (BC)

Business College draait om het ontdekken van jezelf als ondernemer. Met een groepje van drie of vier personen, die gevormd worden op basis van kwaliteiten, start je een eigen onderneming. Je schrijft je ondernemingsplan en pitcht deze bij de bank. Is de bank tevreden? Dan geven zij groen licht en krijg je startkapitaal om jullie bedrijf op te richten en van start te gaan. Ben jij die vlotte salesman, de alles-regelaar of juist dat financieel genie, of wil je dat worden? Dan zoeken we JOU! Je kunt dit programma volgen vanuit alle profielen. Natuurlijk hebben leerlingen die het vak bedrijfseconomie volgen een flinke voorsprong en is het van belang interesse te hebben in economie. Voor meer informatie over hoe je solliciteert voor dit OL-programma, klik dan hier.

Extra uitdaging buiten de les

Naast deze Ondernemende Leren-programma’s is er voor alle leerlingen nog volop ruimte om je schooltijd iets extra’s te geven. Buiten de lessen kun je deelnemen aan culturele activiteiten of aan uitdagende projecten.

 

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen