Veel te kiezen

Er is volop keuze en er zijn allerlei opties om elkaar op school en daarbuiten te ontmoeten. Denk aan onze eigen Muziektheatergroep Spaak, de schoolkrant, de leesclub, deelname aan verschillende competities en onze passie voor sport.

Het groepsgevoel bij ons op school is sterk. We leren van elkaar, we ontmoeten elkaar op en buiten school, werken samen aan de meest toffe projecten en maken samen herinneringen. Door een duidelijke focus op samen ontdekken, zorgen we voor een positieve sfeer waardoor jij je thuis voelt.

Volop kansen

Wij bieden inspirerend onderwijs op hoog niveau en vinden het prikkelen van nieuwsgierigheid van het allergrootste belang. Nieuwsgierigheid is bovendien de basis van wetenschap, kunst en cultuur.

Nieuwsgierige leerlingen die met een open houding in het leven staan, hebben:

  • Meer plezier in het leren
  • Betere schoolprestaties
  • Een beter sociaal functioneren
  • Meer geluk en succes in hun loopbaan 

Gymnasium+, jij bent aan zet

Voor de gymnasiasten die nog een tikkeltje meer uitdaging willen, bieden we gymnasium+ . Hiermee dagen we je uit om zo veel mogelijk verantwoordelijkheid te nemen. Natuurlijk helpen wij je daarmee.

Tijdens de Gym+ uren ben je volop bezig met het vormgeven van je eigen leertraject. De + staat dan ook voor jouw eigen invulling. Hiermee draaien we onze manier van lesgeven om: jij kiest de onderwerpen zelf. Kies bijvoorbeeld voor een extra vak, start een eigen bedrijf, maak een speelfilm, neem deel aan de gymnasium+ regering of volg een college aan de universiteit. En weet je zelf nog niet welke onderwerpen bij je passen? Een coach helpt je daarbij tijdens coachingsuren.

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen