Op Thomas a Kempis College hebben we een lesprogramma voor begaafde groep-8-leerlingen die graag een extra uitdaging aangaan: Achtplus. In deze lessen volg je een paar weken inspirerend onderwijs op hoog niveau. Tegelijkertijd maak je kennis met de school en ontmoet je andere leerlingen.

Noud vertelt meer over Achtplus

Leerlingen die meedoen aan ons Achtplus lesprogramma, kunnen gemakkelijk elf ochtenden op de basisschool missen. In deze periode leren ze van alles over filosofie, bètavakken, beeldende vorming, debatteren, drama, informatica en biologie. De Achtplus heeft bovendien een mentor die ze continu begeleidt. De inhoud van deze vakken ziet er anders uit dan wanneer je in de eerste klas écht begint. Kortom, in het Achtplus programma maak je alvast kennis, in de eerste klas begint het echte werk!

We sluiten de periode af met een presentatieavond voor familie en andere geïnteresseerden. Daarmee laten leerlingen zien wat ze hebben gedaan en geleerd bij Achtplus. Onze ervaring leert dat deelname aan Achtplus veel positieve energie oplevert!

We werken nauw samen met een aantal basisscholen in Arnhem en omstreken. De basisscholen waarmee wij samenwerken selecteren de leerlingen en melden de leerlingen bij ons aan. Het aanmelden gaat dus niet via deze site of door ouders.

 Wil je als basisschool met ons samenwerken? Neem dan contact op via: r.schepers@thomasakempis-arnhem.nl

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen