Stel je voor: Na je schooltijd op Thomas a Kempis College heb je een diploma op zak, weet je waar je goed in bent én je pakt jouw rol in de maatschappij. Dat klinkt als het ultieme doel, vind je ook niet? Wij zijn vastbesloten om deze bestemming met jou te bereiken. Daar helpen wij je natuurlijk bij. We geven je veel keuzemogelijkheden, intensieve loopbaanbegeleiding en we bieden inspirerend onderwijs op hoog niveau.

Thomas a Kempis College is dé havo, atheneum/gymnasium+ school in Arnhem en omgeving voor nieuwsgierige leerlingen die leren om zelf keuzes te maken.

Samen ontdekken, zelf kiezen

Wij geven leerlingen meer mee dan kennis. Daarom is er veel aandacht voor samenwerken en samenleven. Er valt veel te kiezen op onze school.  Zo kun je bijvoorbeeld je muzikale of sportieve talenten ontwikkelen, een bedrijf starten of meedoen aan een debatwedstrijd.

Ondernemend leren...

Op Thomas a Kempis College volg je havo, atheneum of gymnasium+ op een ondernemende manier. De kwaliteit van onze lessen is hoog en we zorgen voor volop afwisseling: het ene moment doe je praktische opdrachten en op een ander moment discussieer je juist over een interessante stelling. Dit doe je alleen of in groepjes. Op een inspirerende manier werk je met de docenten en andere leerlingen aan je kennis, je inzicht en je zelfvertrouwen.

…op het juiste niveau...

Omdat we geen brugklassen hebben, zit je bij ons snel op het juiste niveau. Daardoor houd je meer tijd over voor het ontdekken van jouw talenten. In de onderbouw volg je een breed programma waarin je daar de ruimte voor krijgt. In de bovenbouw bepaal je in welke richting je verder wilt.

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen