Onderwijs is altijd in ontwikkeling en onze school dus ook. De maatschappij om ons heen verandert voortdurend en aangezien de school de maatschappij weerspiegelt, is verandering ook daar nodig. Wij bieden jou mogelijkheden buiten de lessen voor verbetering, verdieping en verbreding. Dit noemen we De Keuzes van TaK.

Jij kiest

Op Thomas a Kempis College dagen we je uit om zo veel mogelijk zelf te kiezen. Jij bent aan zet. We hebben volop keuzemogelijkheden in jouw ontdekkingsreis bij ons op school. Zo bieden we onder andere onze debatgroep, de actieve leerlingenraad, de leesclub, Olympic Moves, Muziektheatergroep Spaak, de Jonge Jury, de schoolkrant, Olympiades, Cambridge Engels, Paarse vrijdag, Gender & Sexuality Alliance (GSA), mindfulness sessies, kickbokslessen, samenwerking met InDifferent en nog veel meer. Deze activiteiten krijgen vanaf schooljaar 2023-2024 vorm in community’s.

Naast keuzemogelijkheden in community’s komen er meer keuzemogelijkheden binnen de lessen. De mentor en docent coacht de leerling verder in zijn ontwikkeling en bij het maken van keuzes daarin.

Kortom, er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om elkaar op school en buiten school te ontmoeten. We bereiden je natuurlijk goed voor op de examens, maar we geven je ook écht de kans om verder te kijken. Dit doe je samen met klasgenoten, want dat is tenslotte veel leuker dan alleen!

Kies waar jij gelukkig van wordt!

Samen ontdekken, zelf kiezen

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen