Naar de bovenbouw vanaf de mavo? Dat kan!

Met een mavo (vmbo-g/t) diploma ben je welkom in onze havo 4 klas. We kijken naar het aantal vakken waarin je op vmbo-g/t niveau examen hebt gedaan. Voor meer informatie over de toelating en de procedure klik je hier. Voor leerlingen die van Titus Brandsma College (ook COG) zijn, geldt een iets andere procedure. Deze vind je hier.

Meer informatie over de instroom naar de bovenbouw...

Business College (BC)

In de havo bovenbouw volg je Business College. Tijdens deze lessen krijg je de kans om te ontdekken of er een ondernemer in jou schuilt. Met een groepje van drie of vier personen, start je een eigen onderneming. Je start een ondernemingsplan en pitcht deze bij de bank. Is de bank tevreden? Dan geven zij groen licht en krijg je startkapitaal om jullie eigen bedrijf te starten. Ben jij die vlotte sales persoon, de alles-regelaar of juist het financiële genie? Dat ga je ontdekken tijdens Business College.

Je kunt dit programma volgen vanuit alle profielen. Met het vak bedrijfseconomie heb je al een flinke voorsprong. Bovendien is het belangrijk dat je interesse hebt in economie. Voor meer informatie over hoe je solliciteert naar het Business College programma, klik je hier.

Extra uitdaging buiten de les

Naast deze Ondernemend Leren-programma’s is er voor alle leerlingen nog volop ruimte om je schooltijd iets extra’s te geven. Buiten de lessen kun je deelnemen aan culturele activiteiten of aan uitdagende projecten.

 

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen